Maak je klaar voor de eerste grote maansverduistering van het jaar! Wat wacht u in April volgens uw horoscoop?

Ben je klaar voor de eerste grote maansverduistering van het jaar? Deze nieuwe maan, die op 1 April zal pieken, zal ons vullen met energie en opwinding. Waar je ook bent in de wereld, een maand wacht op je wanneer je je zal concentreren op je innerlijke wereld en je doelen na te streven. Daarom is het een geweldig moment om gedurfde intenties te maken en belangrijke beslissingen te nemen over uw doelen. We hebben voor jullie de effecten onderzocht van de eerste grote maansverduistering die we zullen ervaren sinds de lente equinox en degenen die daarna zullen plaatsvinden. Hier zijn de horoscoop interpretaties voor de maand April…

1. Coaching
Eindelijk is je verjaardagsmaand gearriveerd! 😊 Het is ook tijd om de nieuwe maand te vieren. Eerlijk zijn met jezelf en trouw blijven aan de kenmerken die je maken wie je bent is van extra belang deze maand. Voel je vrij om jezelf te uiten. Alles, van de woorden die je zegt tot de kleren die je draagt, bevat aanwijzingen over wie je bent. Daarom, nooit negeren de kleine details dec het is zelfs de moeite waard om een beetje meer gedetailleerd deze maand!

2. Stier
Veel dierenriemtekens zullen deze maand veel energieker en gemotiveerd voelen. Maar het kan zijn dat de stieren moeten vertragen en rustig denken. Haal diep adem en plan iets voordat je in plannen springt. In plaats van het krijgen van alles op uw to-do lijst gedaan in een keer, geef jezelf tijd en ruimte. Ontspan en concentreer je op je doelen. Dankzij deze, zult u beseffen dat uw doelen voor de toekomst zijn ook duidelijk geworden.

3. Twins
Maak je klaar omdat de lentezon een magisch effect zal hebben op je vriendschappen! Tweelingen, die al een sociaal sterrenbeeld is, is een plek waar we kunnen zeggen dat het beter zal worden met de maansverduistering. Gem tweelingen, die graag de mensen om hem heen leidt op plannen, zullen mensen samenbrengen met de dec van de nieuwe maan. Deze verbindingen die jullie tot stand hebben gebracht zullen jullie de komende maanden overeind houden, zelfs tot het einde van de zomer. Je zult samen met je dierbaren blijven groeien!

4. Krab
Het is tijd om je boss-modus te activeren! Deze maand moet je verantwoordelijkheid nemen en je professionele leven opfleuren. U kunt verschillende mogelijkheden tegenkomen in de komende dagen. Aarzel niet om uw vaardigheden op het werk te demonstreren. Ga moedig na wat je wilt. Dit kan een nieuwe baan, een nieuw kantoor of een promotie zijn. Je verdient alle schitteringen waar je ooit van gedroomd hebt!

5. Lion
Deze nieuwe maan markeert een gepassioneerd begin voor u. Daarom is het tijd om je interesses te volgen die je zullen ontwikkelen. Schrijf je in voor een cursus die je interesseert, reis naar steden of landen waar je nog nooit bent geweest, of eet met iemand wiens ideeën je belangrijk vindt. Vergeet niet dat er nooit een limiet is als het gaat om het leren van nieuwe dingen. Richt op de sterren en streef ernaar!

6. Spike
Deze maand moet je je angsten vergeten of onder ogen zien. Je hebt misschien met wat onzin te maken terwijl je moed op de voorgrond komt met de nieuwe maan. 😪 Omdat alle negatieve energie verborgen onder het oppervlak met de nieuwe maan naar het oppervlak zal komen. Om je te ontdoen van karmische lasten, kun je proberen je beloften te vervullen en je fouten toe te geven. Je verdient het om energiek te zijn en je vrij te voelen!

7. Wegen
Weegschaal moet zich richten op hun relatie deze maand. Want als je jezelf opoffert om je partner te sussen en de vrede te bewaren, is het nu de tijd om er een einde aan te maken. Neem een paar stappen terug en prioriteer uw eigen behoeften. Compromis is belangrijk, maar je moet ook niet vergeten om jezelf te verdedigen. Neem geen genoegen met een dynamiek die je in de dec laat van het negeren van uw eigen behoeften voor andermans behoeften.

8. Schorpioen
De nieuwe maan is een nieuwe schorpioen! 😊 Je bent klaar om je hand onder de steen te leggen voor je gezondheid. Je bent zeer gemotiveerd om voor jezelf te zorgen. Laat je onzekerheden achter en concentreer je op je routines. Door bewust de tijd te nemen om uw gezondheid te verbeteren, voelt u zich beter gecontroleerd en verhoogt u uw productiviteit. Laat deze maand jouw maand zijn! 😊

9. Release
Deze hete nieuwe maan zal dingen voor je doen. 😍 U kunt krijgen in een flirterige stemming tijdens de maand. Je moet ook niet verwaarlozen om verantwoordelijkheid te nemen voor uw smaak. Het is tijd om dapper te zijn om de passie in je slaapkamer te vergroten. Aarzel niet om de eerste stap te zetten en romantische gebaren te maken aan uw partner. Liefde en passie zullen de hele maand om je heen zijn.

10. Steenbok
Met deze nieuwe maan, kunt u de behoefte voelen om binnenstebuiten te keren. Het is belangrijk om comfortabel te zijn, dus je moet jezelf niet verwaarlozen om jezelf zowel geestelijk als fysiek te verwennen. Je verdient een leuke avond uit of een heerlijke maaltijd. Als je jezelf verloren in je gevoelens, wilt u misschien overwegen om steun van familie en vrienden.

Geef een antwoord