Het is net een sprookje. 8 Beroemde Koppels die elkaar ontmoetten op de Set en hadden een volledige liefde

We kunnen ons allemaal voorstellen hoe moeilijk het schieten kan zijn als er kino-films of Dzi-opnames zijn. Medewerkers van de filmset, waaronder acteurs, brengen hun dagen, weken of zelfs maanden samen door. Misschien is dit de reden achter het feit dat koppels die elkaar op de set hebben ontmoet in full-throated romances worden gegooid. 😊 We hebben onderzocht en samengesteld onze koppels die elkaar ontmoetten op de set, net als in een sprookje en had liefdes die iedereen jaloers zou maken. Hier zijn 8 Beroemde Koppels die vonden dat grote liefde op de set…

Michael C. Hall en Jennifer Carpenter, Dexter
Het duo, dat enkele jaren samenwerkte aan de serie, bracht deze vereniging tot leven. ons echtpaar, dat in 2008 het world house binnenkwam, ging in 2010 uit elkaar. Ze speelden twee broers in de serie. Hoewel ze gescheiden zijn, kwamen ze de laatste jaren weer bij elkaar voor de opnames van het laatste seizoen van Decter.

Macaulay Culkin en Brenda Song, Changeland
Ons echtpaar, die elkaar ontmoetten op de set van Changeland, probeerde hun verbintenis voor een lange tijd te verbergen. Natuurlijk konden ze het uiteindelijk niet uitstaan en deelden het met hun fans. 😊 Ons echtpaar, die van plan zijn om binnenkort te trouwen, hebben al hun eerste kind geboren!

Alexis Denisof en Alyson Hannigan in Buffy the Vampire Slayer
Het duo ontmoette elkaar tijdens de opnames van het derde seizoen van de serie en werkte samen voor enige tijd. Hoewel Alyson Alexis erg leuk vindt, heeft Alexis verklaard dat ze niet met haar collega wil zijn. ons echtpaar, die herenigd na 2 dec, begon dating in 2001 en trouwde in 2003. Vandaag hebben ze twee dochters! 😊

Naomi Watts en Liev Schreiber, de geschilderde sluier
Het duo, die elkaar ook kenden voor het filmen van The Painted Veil, begon een relatie met het filmen. Slechts een paar jaar na het filmen, hadden ze hun eerste kind in hun armen, en dan de tweede! Hoewel ze nog steeds een paar te portretteren op schermen, ze hebben hun 11-jarige relatie in de afgelopen jaren beëindigd.

Geef een antwoord